måndag 31 mars 2014

Hemmagjort knäcke, gott som godis!

Super enkelt att göra och smakar supergott. Det är bara att sätta igång!


Hembakt knäckebröd, 1 långpanna
1 dl dinkelmjöl eko
0.75 dl rågsikt eko
0.75 dl havregryn eko
0.5 dl solrosfrön eko
0.5 dl sesamfrön eko
0.5 dl pumpafrön eko
0.5 dl linfrön
0.5 tsk havssalt
0.5 dl avokadoolja
2 dl vatten
Garnering: havssalt, dill, timjan, basilika
Sätt ugnen på 160 grader.
Blanda alla torra ingredienser. Koka upp vattnet och rör sist i olja och vatten. Smeta ur smeten på ett bakplåtspapper. Det är kletigt så ut med det så tunt som möjligt. Sporra/försök att förbereda för rutor så det blir lättare att dela knäckebrödet då det är klart. Strö sist över havssalt och ev kryddor. Jag strödde en tredjedel av plåten med respektive krydda.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar