100 g smör
100 g mörk kvalitets choklad typ Guido Castagna
2 ägg
1 dl farinsocker
1 krm havssalt
1 dl vetemjöl
Smält smör, tag av från plattan och rör ner hackad mörk choklad. Rör tills det är en slät smet. Tag en brödform och klä med bakplåtspapper. Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ägg och socker i en skål, tillsätt chokladblandningen och övriga ingredienser.
Häll i formen och grädda i ugnen i ca 10-12 minuter. Den ska nätt och jämt ha blivit gräddad:)
100 g mörk kvalitets choklad typ Guido Castagna
2 ägg
1 dl farinsocker
1 krm havssalt
1 dl vetemjöl
Smält smör, tag av från plattan och rör ner hackad mörk choklad. Rör tills det är en slät smet. Tag en brödform och klä med bakplåtspapper. Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ägg och socker i en skål, tillsätt chokladblandningen och övriga ingredienser.
Häll i formen och grädda i ugnen i ca 10-12 minuter. Den ska nätt och jämt ha blivit gräddad:)
Mousse
100 g mjölkchoklad
20-25 g mörk choklad
1 dl grädde
1 äggula
1 msk muskovadosocker
2 tsk lakritspulver
1.25 dl vispad grädde
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar