En enkel och fantastisk varm choklad gjord på Mathez chokladtryfflar, finner ni här. De finns i en himla massa smaker dessutom. Jag testade apelsin idag och den blev otroligt god.
Varm choklad delux 3 stora glas eller 4 små koppar
6 dl mjölk (idag använde jag Sprouds ärtdryck barista men annars tar jag oftast vanlig mjölk)
Värm mjölken och spara 1 dl till mjölkskummaren (eller vispa på ordentligt på annat vis)
Häll i 6 tryfflar i de 5 dl mjölk som är kvar i kastrullen och rör tills tryfflarna är smälta.
Häll upp i glas eller koppar, toppa med skummad mjölk och siktad kakao.
Alternativ 1. Vill ni göra en kaffedrink så tillsätter ni en espresso eller 0,5 dl starkt kaffe per glas.
Alternativ 2 tillsätt lite rom efter smak.
Enjoy!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar